Artikelen

Sabrina Kouw

 

SABRINA KOUW 

Mijn naam is Sabrina Kouw en ik ben in 1991 geboren.

 

Ik was vier jaar toen ik de eerste lessen ponyrijden van Mandy kreeg. Op mijn zesde verjaardag stond er toen ik wakker werd een pony, Pocahontas, in onze achtertuin. Mijn ouders hadden haar voor mij gehuurd en ik ben drie jaar met haar opgetrokken. Een geweldig dier. Uiteindelijk werd ik natuurlijk te groot voor haar en kwam Moonlight. Daarna waren Beer en haar veulen Surprise de dieren waar ik van alles mee beleefd heb. Sinds Isabel op de manege kwam is dat tot nu toe mijn topper.
Door de omgang met paarden wilde ik meer en ben ik de opleiding paardenhouderij gaan doen. Onderdeel van de opleiding is het ORUN-diploma voor instructrice. Dit heb ik behaald met het onderdeel springen, omdat ik daar veel plezier in heb.

Sabrina sprong 

Ik vind het belangrijk dat pony´s en paarden net zoveel plezier hebben als de kinderen en volwassenen die zij op hun rug toelaten.
Ik geef hier in de manege inmiddels al enige tijd les aan kinderen en tieners, niet alleen om het rijden, maar ook om een prettige omgang met de dieren te hebben.

Als begeleider bij de Vereniging Paardrijden voor Gehandicapten, die op vrijdagavond met vier groepen rijdt, doe ik veel nieuwe ervaringen op. Bij het ponykamp op de manege ben ik al jaren van de partij, want dat is altijd een feest. Verder vind ik het iedere keer een happening om deel te nemen aan de showgroep.

 

Kortom: ik vind het hier fijn en ben van plan nog lang te blijven.