Sponsoring

Sponsoring

 

Sponsoring

In de loop van de jaren zijn wij steeds vaker in aanraking gekomen met sportsponsoring. Om die reden is het plan opgevat dit professioneel aan te gaan pakken. Dit heeft geresulteerd in een sponsorplan. Sportsponsoring is een goede manier om uw naamsbekendheid te vergroten of een product en dienst te presenteren. Er is sprake van een wederzijds belang en voordeel. Wij, Manege Warnaar, beseffen dit maar al te goed; “Voor wat hoort wat” zogezegd. Vandaar ook dat wij een uitgebreid sponsorplan hebben gemaakt dat rekening houdt met uw- en onze belangen.

Het bestedingsdoel van de sponsorgelden zal jaarlijks in overleg worden vastgesteld, en volledig in lijn zijn met de doelstellingen van Manege Warnaar. De opbrengsten vloeien dus niet in de exploitatie terug.

 

Sponsor mogelijkheden

  De sponsormogelijkheden zijn:

- Logo of naamsvermelding op onze website www.manegewarnaar.nl
 Contractduur:  minimaal 1 jaar

- Logo of naamsvermelding op de aanplakbiljetten van de te organiseren evenementen zoals bijv. diplomarijden,spring/ en/of carrousel wedstrijden, etc.
  Dit behoort ook tot de mogelijkheden, heeft u interesse, neem dan contact op met ons.
Contractduur: minimaal 1 jaar 

- Sponsorwand binnenbak
Formaat: 130 cm x 500 cm
Contractduur:  minimaal 2 jaar

- Sponsorwand binnenbak
Formaat: 130 cm x 250 cm
Contractduur:  minimaal 2 jaar

- Sponsorwand binnenbak
Formaat: 65 cm x 250 cm
Contractduur: minimaal 2 jaar

- Wedstrijd/evenementen sponsoring
Bijvoorbeeld  “ De Rabobank spring wedstrijd” of het “Super de Boer ponykamp”

Mogelijke reclame uitingen: 

 

Sponsoring in natura

Wij kunnen ons goed voorstellen dat gezien de aard van uw bedrijf een sponsoring in de vorm van te leveren diensten of producten tot de mogelijkheden behoort. Uiteraard zijn wij bereid dit te bespreken om te bepalen hoe we dit concreet met u kunnen invullen. Denkt u hierbij aan het gratis of tegen een sterk gereduceerd tarief leveren van materialen of diensten, maar ook merchandising behoort tot de mogelijkheden.