Esther Wagenaar

Ik rij al sinds mijn negende, als eerste bij een manege in Slootdorp. Later met vriendinnen ook op een verzorgpony, een Welsh genaamd Aida. Een heerlijk eigenwijs, maar betrouwbaar dier waar ik veel van heb geleerd. Daarna periodes wel en periodes niet tot ik in 2006 mijn huidige man leerde kennen. Zijn drie dochters reden pony bij manege Warnaar en ineens stond ik weer een hengstenvlecht te maken in de manen van een pony! Wat voelde dat goed. Natuurlijk wilde ik weer rijden. In het begin was dat vooral op Rozarella, de laatste jaren op Cleo.

In de loop van de tijd raakte ik steeds meer betrokken bij de manege en dan vooral ook bij de shows. Mijn eerste was de Sound of music waarin ik Maria speelde en ook zelf de muziek zong. Later volgde rollen als de gouden dame in Er was eens… en de dame die de ponywagenrace start in Grease. Ook werd ik onderdeel van het team en dan met name voor de muziekmix.

Links Esther Wagenaar op Coby, rechts Kiona de Vries op Munch.

Omdat ik het zo jammer vond dat de manege geen up-to-date website had, heb ik een nieuwe website opgezet. Door het maken van mijn eigen website als promotie voor mijn boeken (ik schrijf sciencefiction en fantasy) heb ik op dat gebied ervaring. En een nieuwe website blijft alleen nieuw als hij bijgehouden wordt, dus blijf ik daar bij helpen!