Aanvullende corona maatregelen per 4 november

Omdat het aantal corona besmetting niet snel genoeg daalt, zijn er voor de periode 4 november 22:00 uur t/m 18 november aanvullende maatregelen genomen door onze regering. Onderdeel daarvan is dat je wel individueel mag sporten, maar niet in groepen. Helaas is niet helemaal duidelijk wat dit voor de paardensport betekent.

Wat we wel weten: voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar zijn er geen beperkingen. Voor hen kunnen de lessen doorgaan.

Voor de groepslessen van boven de 18 jaar is het nog onduidelijk. We hebben daarom op dit moment besloten dat die lessen in ieder geval deze week NIET doorgaan. Mogelijk duurt dit 2 weken t/m 18 november. We houden hiervoor de website van de FNRS in de gaten.

About the author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *