Winderlien heeft een nieuwe eigenaar

We kunnen nog even van haar genieten, maar begin juni 2021 gaat Winderlien met haar nieuwe baasje mee.

Winderlien was al jaren de lieveling van Marleen de Wit en nu het paard ook wat ouder aan het worden is, is het een mooi moment voor een nieuwe fase in haar paardenleven. Tijd om afscheid te nemen, maar je kunt hier vast nog wel een keer lezen hoe het Winderlien bevalt op haar nieuwe plek.

We wensen Winderlien en haar baasje Marleen een mooie toekomst toe!

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *