Het paard van Sinterklaas is zwart

Sinterklaas is weer in het land!

Niet overal ging de intocht door, maar toch was het dit weekend heel druk voor Sinterklaas en zijn paard. Om zijn mooie schimmel wat rust te gunnen, vroeg hij ook dit jaar of manege Warnaar kon helpen. Al jaren staat Coby gereed en ook dit jaar wilde ze er voor Sinterklaas zijn. Zo komt het dat het paard van Sinterklaas soms zwart is en luistert naar de naam Coby. Al krijgt ze op haar ouwe dag wel steeds meer witte haren op haar hoofd šŸ™‚

Wat ziet ze er, samen met de pieten, weer prachtig uit!

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *