Nog geen publiek

We zijn heel erg blij dat we met z’n allen weer mogen lessen. Ook de paarden en de pony’s hebben er duidelijk weer zin in!

We blijven wel voorzichtig, want er zijn veel besmettingen en er gelden nog regels. Een daarvan is dat we geen publiek willen tijdens de lessen of activiteiten.

Omdat het bij de bakrand en in de stallen niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, vragen we aan ouders en ander bezoek om buiten te blijven. Helaas is het dus niet mogelijk om te helpen bij het poetsen en opzadelen of om te blijven kijken. Ook de kantine blijft dicht.

Om ouders toch de kans te geven te zien hoe hun kind het doet, nodigt Mandy per les een aantal ouders uit om te blijven kijken. Zo krijgt iedereen de gelegenheid op een veilige manier te zien hoe het in de les gaat.

Klik HIER voor een overzicht van de op dit moment geldende regels.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *