Heemz.org Magazine voorjaar 2020

Manege Warnaar staat met een leuk interview in het magazine van Heemz.org!

Mandy vertelt over de manege, de lessen van de VPG op de vrijdagavond en de mooie ervaringen die ze daar mee heeft opgedaan. Met mooie foto’s van onder andere Mandy, Nino, Mandy Wijte, Ricardo Steen en de verschillende dieren. Het interview staat op pagina 25 t/m 30.

Klik op het plaatje om het magazine te lezen.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *