Aanvullende coronaregels vanaf 29 september

Helaas moeten we allemaal weer een stapje terug doen om te voorkomen dat het aantal besmettingen met Covid-19 verder oploopt. Dat heeft ook gevolgen voor de manege de komende drie weken.

  1. De kantine blijft dicht. Het is even niet mogelijk om een drankje te doen na het rijden;
  2. Ouders kunnen niet blijven kijken tijdens de les. Om toch te weten hoe het ging, zal de instructie na de les de ouders vertellen hoe de les verlopen is.
  3. De vorige regels blijven van kracht, dus thuisblijven bij klachten, handen wassen of ontsmetten, thuis naar de WC, in je elleboog hoesten/niezen, volwassenen houden 1,5 meter afstand, handschoenen aan als je gaat rijden, enz.

Gelukkig kunnen de lessen door blijven gaan en is het de derde week (12 t/m 18 oktober) herfstvakantie. Er is dan geen les. Tijdens die vakantie gaan activiteiten als de spelletjesdag en het ouder-kindrijden wel gewoon door.

Laten we hopen dat we samen het aantal besmettingen weer naar beneden krijgen, zodat we na de herfstvakantie de vorige regels kunnen hanteren.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *