Update van ons

Ook bij Manege Warnaar is het een onwerkelijke wereld. Geen lessen, geen kinderen, heel weinig mensen. Er is een heel klein groepje mensen die ons helpen met de verzorging van de paarden en pony’s.

Als manege eigenaar ben je weleens bang om een virus bij je paarden te krijgen en dat hierdoor je lessen stil komen te staan, maar een besmettelijk virus bij de mens, daar had ik nog nooit bij stil gestaan, tot nu!

Zo raar, dat de plek waar veel mensen zich zo thuis voelen en zo blij worden van de paarden en pony’s, ineens niet meer een veilige plek is waar iedereen zomaar naar binnen mag! Ik moest dit even een plekje geven en ik denk meerderen met mij!

De paarden en pony’s maken het goed. Zij hebben het voorjaar in het hoofd. Gelukkig is het goed weer en mogen zij af en toe op het weiland de benen strekken.

Wij popelen om weer met de lessen te beginnen en zodra het RIVM en de FNRS het toestaan zijn jullie weer welkom. Wij hopen er een klein beetje op dat het misschien wel in de meivakantie mogelijk is, maar ook wij zijn afhankelijk van de beslissingen van de overheid. Wij houden jullie op de hoogte.

Lieve mensen, blijf in een goede gezondheid en we hopen iedereen weer snel te kunnen verwelkomen bij Manege Warnaar.

Groetjes Nino en Mandy.

About the author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *