Hoe gaat het met: Abel

Inmiddels al weer 12 jaar geleden werd Abel van de Langereis op onze manege geboren. Abel groeide op tot een prachtig en vooral grote Fries paard, maar bleek niet geschikt voor manege werk. Tijdens de lessen werd hij de lieveling van Kiona de Vries die hem in 2016 kocht.

Hoewel hij inmiddels 12 is en zelfs al een paar grijze haren heeft, blijft Abel een groot kind. Een echte held is hij niet en hij is absoluut lomp. Kiona heeft al heel wat keren blauwe tenen gehad! In de groep is hij het liefst de baas en voelt ie zich nog steeds een hengst. Maar een knuffel is hij ook, daar kan hij echt voor gaan staan.

Kiona en Abel zijn mooi aan elkaar gewaagd en het blijft een feestje om naar ze te kijken.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *