Coronamaatregelen 28 november

De coronamaatregelen zijn helaas aangescherpt met een avondlockdown voor de komende drie weken. Dat betekend geen amateursport tussen 17.00 en 5.00 uur en dus ook geen paardrijden. Alle lessen na 17.00 uur gaan voorlopig niet door! Mandy neemt contact op met de ruiters waar het om gaat.

Er is nog overleg over wat het precies gaat betekenen voor de paardensport. Paarden en pony’s hebben nou eenmaal beweging nodig. Het laatste nieuws hierover kun je vinden op de site van de FNRS. We houden dat zelf ook goed in de gaten.

Voor de lessen overdag blijven de regels hetzelfde als vanaf 6 november is afgesproken.

Het gaat om de volgende regels:

QR-code:

Vanaf 18 jaar en ouder zijn we in de binnenruimtes verplicht om naar een geldige QR-code te vragen voor een coronacheck. Meer informatie over een QR-code vind je hier.

Geen publiek:

Omdat het bij de bakrand en in de stallen niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden, vragen we aan ouders en ander bezoek om buiten te blijven. Helaas is het dus niet meer mogelijk om te helpen bij het poetsen en opzadelen of om te blijven kijken. Ook de kantine blijft dicht.

Mondkapje:

We vragen iedereen vanaf 12 jaar en ouder om een mondkapje te dragen in de binnenruimtes. Natuurlijk mag hij af als je in de stal je paard of pony aan het poetsen bent of als je gaat rijden.

In de zadelkamer:

Ga met maximaal twee personen de zadelkamer in. Wacht dus even op elkaar bij het halen en terug brengen van het tuig.

Handschoenen:

Draag handschoenen als je gaat poetsen en rijden. Gebruik zo veel mogelijk je eigen poetsspullen.

Basisregels:

De basisregels zijn we waar van toepassing, dus:

  1. Houdt zo veel mogelijk 1,5 meter afstand;
  2. Was je handen regelmatig;
  3. Nies of hoest in je elleboog;
  4. Blijf thuis bij klachten en laat je testen.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *