Een nieuwe website

Net als het huis van Mandy en Nino was ook de website toe aan een verbouwing. Daarom een heel nieuw uiterlijk, een ander menu met vaker nieuwe informatie.

Natuurlijk gaat dat niet allemaal in een keer. Nog niet alle informatie staat er op, maar daar gaan we de komende maanden aan werken. Zo kost onze wens om alle paarden en pony’s op de website te hebben tijd. Maar deze site biedt wel de mogelijkheid dat te doen, dus uiteindelijk gaat het ons lukken!

Laat je ons weten wat je er van vindt? Plaats dan hieronder een reactie.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *