Foto’s paard of pony huren

10 t/m 14 augustus 2020

Wat was het warm die week, maar ondanks dat was het erg gezellig en hebben we weer een hoop gedaan (vooral in de ochtend als het nog een beetje te doen was). Met op dinsdag een buitenrit en vrijdag (toen het iets koeler was) springen en grondwerk onder leiding van Emily. Hieronder een aantal foto’s (gemaakt door Esther Wagenaar):

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *