De lessen zijn weer begonnen!

De zomervakantie is voorbij, de scholen zijn begonnen en dat betekend dat we ook weer kunnen lessen bij de manege!

Weer lekker je lievelingspaard- of pony poetsen, opzadelen en rijden. Jullie hebben ze vast gemist en wij jullie natuurlijk ook. Binnenkort verschijnt er een nieuwe nieuwsbrief met daarin het programma voor de komende maanden.

Hieronder een overzicht met eventuele veranderingen of wat hetzelfde gebleven is:

Volwassenen kunnen zich niet meer opgeven voor lessen

Volwassen leerlingen die zich nieuw aanmelden, kunnen zich niet meer opgeven voor paardrijlessen. We willen namelijk het aantal lessen voor volwassenen afbouwen.

De coronaregels

Helaas hebben we nog steeds met corona te maken. Tot 20 september blijven de coronaregels van voor de zomervakantie van kracht. Wil je weten welke dat waren? Klik dan HIER.

De zadels en hoofdstellen liggen weer in de zadelkamer. Vergeet niet elkaar de ruimte te geven bij het ophalen en terughangen.

Let op de hoeven

Als het weer het toelaten gaan we lekker naar buiten voor een buitenrit. Let er dan wel even op dat je de hoeven na het rijden uitkrabt. Zo blijven er geen steentjes in de hoeven zitten. Wel zo prettig voor de paarden en pony’s.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *