Coronaregels in het nieuwe seizoen

Op maandag 17 augustus zijn de lessen weer begonnen. We zijn blij om iedereen te zien. Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van Corona hebben we de regels aangepast (we houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de FNRS).

Afstand houden

De jeugd t/m 18 jaar hoeft geen afstand meer te houden van elkaar, maar wél waar mogelijk 1,5 meter afstand houden tot volwassenen. Volwassenen onder elkaar die niet uit hetzelfde huishouden komen, blijven op 1,5 meter van elkaar.

Niet in de stal

Om drukte te voorkomen hebben we besloten dat ouders/verzorgers nog niet in de stal mogen komen. Medewerkers van de manege helpen met borstelen, het op- en afzadelen van de paarden en pony’s en het opstappen. We hebben opgemerkt dat de zelfstandigheid van de kinderen is toegenomen en ze hun aandacht goed kunnen richten op hun paard/pony en het rijden.

Wachten in kantine of buiten

Ouders/verzorgers kunnen in de kantine kijken naar de lessen die in de binnenbak gegeven worden. Vanwege de beperkte ruimte mogen ouders/verzorgers niet bij de bakrand van de binnenbak kijken.
Wanneer de lessen in de buitenbak gegeven worden, mogen ouders langs de kant kijken op 1,5 meter afstand van elkaar.

Overige regels

Vanwege de hygiëne blijft gelden:

  • Was je handen of ontsmet ze bij binnenkomst;
  • Ga thuis naar het toilet voordat je naar de manege komt;
  • Alle ruiters rijden met handschoenen.

Voor iedereen blijft gelden:

  • Blijf thuis en ziek uit bij: koorts, verhoging en verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of benauwdheid.

WE REKENEN OP JULLIE BEGRIP!

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *