Warnaars weetjes, introductie

Ook vanaf de bank thuis kun je iets over paarden en pony’s leren! Emily en Esther introduceren Warnaars weetjes. Zeker zolang er een lockdown is willen we je de gelegenheid geven om vanaf thuis meer over onze lievelingsdieren te weten te komen. Zelf hebben we wel een paar onderwerpen, maar we horen graag van jou wat je wilt zien. Laat je het ons weten? Schrijf je vragen hieronder.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *