De paarden en pony’s tijdens de zomervakantie

Het is zomervakantie en de paarden en pony’s van manege Warnaar staan zo veel mogelijk van hun vakantie te genieten op het land. Dat gaat er heel relaxed aan toe, zoals jullie op de foto’s kunnen zien. Toch merken we ook dat ze jullie missen. Zodra er iemand het land op loopt komt er wel een paard of pony langs voor een knuffel of gewoon even aandacht. Gelukkig is de zomervakantie bijna voorbij. Vanaf maandag 4 september beginnen de lessen weer!

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *