Poetsles

De nieuwe Warnaars weetjes is een poetsles. Deze video duurt ongeveer 25 minuten, maar dan krijg je ook heel wat te weten. Over de straal bijvoorbeeld en weet je wat een aalstreep is? Esther en Emily laten je zien hoe je van een vieze pony (en ons model Saartje is heel vies!) weer en schone pony maakt. Zeker nu we weer naar de manege kunnen en de pony’s en paarden aan het verharen zijn is het goed de tijd te nemen om te poetsen.

Veel plezier er mee en leuk als je ons laat weten wat je er van vindt.

Esther en Emily

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *