Unicorn Ei

Dag allemaal
Wij hebben heel goed nieuws. Weten jullie het nog van het ponykamp? Het Ei dat Mandy heeft gevonden en wat in het water moest staan om uit te komen?
Nou het is zover hoor. De Unicorn komt heel langzaam uit het ei gekropen.
Spannend! Updates volgen……

About the author

In 1995 kwam ik, Wilma Faijdherbe, voor het eerst bij Manege Warnaar. Mijn gezin en ik zelf zijn de afgelopen jaren op veel verschillende manieren betrokken geweest bij de Manege. De werkzaamheden die ik nu doe zijn het verzorgen van de nieuwsbrief, maken van start- en uitslagenlijsten, inschrijfformulieren, het rekenwerk voor het diploma rijden, jureren en als de gelegenheid zich weer voor mag doen, helpen bij de organisatie voor een show op de Landbouwdag in Opmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *