Geen diploma proefjes oefenen 28-11-2021

Het spijt ons heel erg, maar gezien de maatregelen van de regering omtrent de Corona, hebben wij besloten om het oefenen van de diploma proefjes te verschuiven naar begin volgend jaar.
Wij vinden het juist zo leuk dat alle ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellende kunnen komen kijken naar de prestaties van de deelnemers. Wij maken er altijd een hele gezellige dag van en dat is nu helaas niet mogelijk.

Natuurlijk is het super fijn dat wij wel kunnen blijven paardrijden en dat iedereen extra kan oefenen. En wij hebben iets leuks om naar uit te kijken. In de week van 13 t/m 18 december het thema FROZEN in alle lessen. Dat belooft weer iets bijzonders te worden.

About the author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *