Ponykamp 2022

Het ponykamp bij manege Warnaar was weer geslaagd!

Deze keer zou het wel erg warm worden en dat was nog een uitdaging, maar we hebben lekker met Bert en Ernie voor de wagen verkoeling gezocht in het bosje en zo hielden we het goed uit! Sabrina spoot ons allemaal nat met de brandslang en er stond ook nog een zwembadje en een waterton om in te gaan.

Wat hebben we allemaal gedaan?

Op maandag kwamen de kinderen aan. We hebben de paarden en pony’s lekker op het land zien lopen (meestal voor de normale les staan ze al op stal) en hebben bij het stalwerk gekeken. Nadat de pony’s weer naar binnen gingen, hebben we ze opgepimpt met mooie vlechtjes en strikjes. ’s Middags een weiland-speurtocht op de pony’s en daarna een eigen stokpaardje gemaakt!

Dinsdag begonnen we vroeg met springen, daarna een picknick in het bosje met Bert en Ernie en als laatste een klein hindernisparcours op ons zelfgemaakte stokpaardje.

Woensdag gingen wij onze circusact oefenen, want die middag kwamen de ouders langs voor een optreden. Alle kinderen mochten iets laten zien met een paard of pony. Het was net echt het circus, inclusief de clowns! Natuurlijk zijn we deze dag ook nog wezen knuffelen bij de minipony’s!

Kortom: een hele leuke drie dagen. Met deze groep had ik het gevoel dat ze nog wel twee dagen konden en dat met tropische temperaturen. Trots op jullie!

Mandy

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *