Afscheid van Kevin

Op zaterdag 6 januari 2024 is Kevin overleden. Kevin is 31 jaar geworden en was de lieveling van iedereen op stal, in het bijzonder natuurlijk van Thea die hem de laatste jaren huurde.

Een bijzonder paard als Kevin verdient een waardig afscheid en dat doen we op deze pagina. Met mooie foto’s en lieve berichten van Thea, Paul, Mandy Warnaar, Mandy Wijte en Esther Wagenaar. Heb je behoefte om ook iets over Kevin te vertellen? Laat dan hieronder een reactie achter.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Comments

  1. wat erg, kevin was een van de liefste paarden op stal. Snoepjes vond hij erg lekker, dan schopte hij tegen de deur tot hij er 1 extra kreeg. ik wil iedereen en in het bijzonder thea heel veel sterkte wensen met het verlies van lieve kevin. groetjes seth van tok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *