Nieuwe lockdown 18 december

Helaas is er toch weer een lockdown gekomen en dat heeft voor iedereen consequenties, ook voor ons.

Omdat deze lockdown zo snel kwam, hebben we geen tijd gehad om te kijken wat er nog wel mogelijk is. Dat betekent dat we per direct stoppen met alle lessen en overige activiteiten. Ondertussen gaan we in overleg met de gemeente kijken naar wat wel mag en kan en maken we op basis daarvan een plan. Het is namelijk ook voor het welzijn van de pony’s en paarden belangrijk dat ze genoeg beweging krijgen.

Het is jammer, maar het is niet anders.

Het team van manege Warnaar wenst iedereen een hele fijne kerst en een gelukkig en gezond nieuwjaar toe!

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *