Lesgeld in 2022

Beste allemaal,

Voor iedereen nog de beste wensen dit nieuwe jaar! Dat we maar weer veel mogen genieten van de pony’s en paarden.

Het jaar beginnen we niet zo fijn, door corona is er allemaal nog veel onzeker. Buiten mogen we wel lesgeven t/m 17 jaar, maar in deze tijd van het jaar zien wij dit niet zo zitten. We zijn dus aan het kijken wat er weer mogelijk is.

Lessen

In de Kerstvakantie hebben we de lesgroepen na 17.00 uur de gelegenheid gegeven om te helpen bij de verzorging van de paarden. De komende week mogen de lesgroepen tot 17.00 uur hierbij helpen. Dit houdt in dat je je eigen les aanhoud en dit wordt dan een verrassingsles! Degene die van les waren veranderd, houden dit nog even aan!

We hopen natuurlijk vrijdag 14 januari tijdens de nieuwe persconferentie goed nieuws te horen en hopen jullie de week erna weer allemaal te kunnen ontvangen! Blijf de website in de gaten houden!

Lesgeld

Omdat alles zo onzeker is, innen we het lesgeld begin februari. We willen het weer zo oplossen dat de gemiste lessen voor de helft voor de klant zijn en de andere helft voor de manege.

We willen wel bekend maken dat helaas het lesgeld met 50 cent per les omhoog gaat. Dat komt omdat de hoefsmid/dierenarts/voerkosten en algemene kosten duurder zijn geworden. Daarnaast hebben we door corona veel verlies wat ook de noodzaak geeft om het lesgeld te verhogen. In 2021 zouden we het al verhogen, maar hebben dit uitgesteld door dit onrustige jaar. Dit jaar ontkomen we er niet meer aan.

Dit zijn nu de tarieven 2022:

Kwartaal jeugd145 euro
Halfjaar jeugd270 euro
Jaar jeugd500 euro
Kwartaal volwassenen170 euro
Halfjaar volwassenen330 euro
Jaar volwassenen600 euro

Een paardengroet van Mandy en Nino

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *