Een bijzondere gabberweek op de manege

Gisteren stond manege Warnaar in de krant! Elk jaar doet de manege mee aan de gabberweek, maar dit keer kwamen op dinsdag 28 februari Oekraïense, Iraanse, Syrische en Afghaanse vluchtelingen langs. Via deze link kun je er over lezen op de pagina van NH nieuws. Kijk vooral ook de video!

Op de foto hieronder het artikel in het NHD:

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *