Geen lessen tijdens de lockdown

Wat betekent de lockdown voor onze lessen?
De lessen vanaf 18 jaar zijn vanaf vandaag 15-12-2020 gestopt tot 19-01-2021. Dit is verlengd tot in februari, mogelijk nog langer.

Voor de kinderlessen is het inmiddels ook duidelijk.
Tot het einde van de lockdown is er GEEN les, omdat binnen rijden niet is toegestaan. Zodra er een einddatum bekend is, laten we het jullie weten.

Buiten rijden in dit seizoen vergt enige voorbereiding om alles veilig te laten verlopen. Wij moeten de dieren laten wennen aan de frisse buitenlucht, de buitenbak in orde maken en dat lukt helaas niet. Zeker niet zolang het veel blijft regenen.
Dit hadden wij niet verwacht en wij vinden het ontzettend jammer.

Voor het einde van de kerstvakantie zullen wij jullie op de hoogte brengen hoe wij de lessen na de lockdown invulling gaan geven.

Wij wensen jullie allemaal gezellige en knusse feestdagen en blijf vooral gezond.

(update januari 2021)

About the author

In 1995 kwam ik, Wilma Faijdherbe, voor het eerst bij Manege Warnaar. Mijn gezin en ik zelf zijn de afgelopen jaren op veel verschillende manieren betrokken geweest bij de Manege. De werkzaamheden die ik nu doe zijn het verzorgen van de nieuwsbrief, maken van start- en uitslagenlijsten, inschrijfformulieren, het rekenwerk voor het diploma rijden, jureren en als de gelegenheid zich weer voor mag doen, helpen bij de organisatie voor een show op de Landbouwdag in Opmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *