Waar zijn Mabel en Rosa?

Veel mensen hebben op Mabel leren ponyrijden, daarom is het altijd jammer als zo’n pony niet op de manege kan blijven. Helaas werden voor Mabel vooral de winters te zwaar. Ze heeft een plek nodig waar ze ook in de winter op gras kan lopen. Toevallig waren er mensen die een lieve pony nodig hadden voor coaching. Ze is op proef, dus misschien komt ze nog terug, maar tot nu toe heeft ze het er erg naar haar zin. Mabel, bedankt voor al die jaren dat je zo’n fijne leerpony was. We gaan je vreselijk missen.

Mabel op haar nieuwe plek.

Ook Rosa heeft een ander thuis. Rosa had te veel pit voor de les. Ze is verkocht en staat nu in Aartswoud. Het gaat goed en ze heeft het er naar haar zin.

Nieuw zijn twee bonte pony’s. Een was op proef en komt misschien na de zomervakantie weer terug. Een andere bonte, Jacky, kun je vinden op de lijst met paarden en pony’s op de manege.

We krijgen vaker de vraag waarom er pony’s of paarden weg gaan en er nieuwe bijkomen. Kort komt het er op neer dat niet elk paard er goed tegen kan om met meerdere ruiters om te gaan. Binnenkort komt er een uitgebreider stuk hierover.

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Comments

  1. Veel plezier op jullie nieuwe plekje mabel en roza. Dat laaste stukje herken ik bij csi zijn er ook paarden weg gegaan omdat ze toch niet geschikt waren of het werk te zwaar werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *