Missy

Missy en Ouzo

Het is heel verdrietig, maar helaas hebben we vlak voor het einde van de vakantie moeten besluiten om Missy in te laten slapen. Ze was al een tijdje ziek.

Missy is een hond om nooit te vergeten. Door een ongeluk verloor ze haar rechter voorpoot en ondanks dat kon ze zich prima redden. Gewoon de trap af of op een hooibaal springen, ze deed het. Ouzo werd haar grote vriend en rennen naast de fiets vond ze geweldig. Ze is 11 jaar oud geworden, een respectabele leeftijd voor een grote hond.

Bedankt voor al die fijne jaren bij ons Missy!

About the author

Esther Wagenaar rijdt al sinds 2007 bij manege Warnaar. Eerst meestal op Rozarella, nu al een aantal jaren op Cleopatra. Ze heeft meegedaan aan verschillende shows, o.a. als Maria in The Sound of Music. De laatste paar keren is ze verantwoordelijk voor de muziek.
Esther heeft deze website gebouwd en houdt deze het vaakst bij. Voor vragen over de website kun je bij haar terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *